banner



Σεισμοσ Τωρα Live / Σεισμοσ Τωρα : Το πρωι τησ τεταρτησ 09 ιουν 2021 | 10:28. / Ο νέος σεισμός μεγέθους 3,2 της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:55, 7 χλμ.

Ο νέος σεισμός μεγέθους 3,2 της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:55, 7 χλμ. Δυτικά νοτιοδυτικά του αρκαλοχωρίου, σε εστιακό βάθος 5 χιλιομέτρων. 2 λεπτά πριν κύπελλο ελλάδας: «εξπρές» ψυχρή εισβολή από το βράδυ για σήμερα πέμπτη στο ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά θα επιμείνει ο άστατος καιρός που σημαίνει ότι κατά διαστήματα θα έχο

Δυτικά νοτιοδυτικά του αρκαλοχωρίου, σε εστιακό βάθος 5 χιλιομέτρων. Σεισμοσ Τωρα Î'θηνα / Σεισμοσ Î'θηνα Τωρα : Î
Σεισμοσ Τωρα Î'θηνα / Σεισμοσ Î'θηνα Τωρα : Î"ιάδωσέ Το from lh5.googleusercontent.com
Ο νέος σεισμός μεγέθους 3,2 της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:55, 7 χλμ. Δυτικά νοτιοδυτικά του αρκαλοχωρίου, σε εστιακό βάθος 5 χιλιομέτρων. «εξπρές» ψυχρή εισβολή από το βράδυ για σήμερα πέμπτη στο ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά θα επιμείνει ο άστατος καιρός που σημαίνει ότι κατά διαστήματα θα έχο 2 λεπτά πριν κύπελλο ελλάδας:

Ο νέος σεισμός μεγέθους 3,2 της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:55, 7 χλμ.

2 λεπτά πριν κύπελλο ελλάδας: Ο νέος σεισμός μεγέθους 3,2 της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:55, 7 χλμ. «εξπρές» ψυχρή εισβολή από το βράδυ για σήμερα πέμπτη στο ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά θα επιμείνει ο άστατος καιρός που σημαίνει ότι κατά διαστήματα θα έχο Δυτικά νοτιοδυτικά του αρκαλοχωρίου, σε εστιακό βάθος 5 χιλιομέτρων.

Ο νέος σεισμός μεγέθους 3,2 της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:55, 7 χλμ. «εξπρές» ψυχρή εισβολή από το βράδυ για σήμερα πέμπτη στο ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά θα επιμείνει ο άστατος καιρός που σημαίνει ότι κατά διαστήματα θα έχο 2 λεπτά πριν κύπελλο ελλάδας: Δυτικά νοτιοδυτικά του αρκαλοχωρίου, σε εστιακό βάθος 5 χιλιομέτρων.

Δυτικά νοτιοδυτικά του αρκαλοχωρίου, σε εστιακό βάθος 5 χιλιομέτρων. Σεισμοσ Τωρα Κρητη Live : Seismos Korin8iakos Deite Live
Σεισμοσ Τωρα Κρητη Live : Seismos Korin8iakos Deite Live from lh3.googleusercontent.com
«εξπρές» ψυχρή εισβολή από το βράδυ για σήμερα πέμπτη στο ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά θα επιμείνει ο άστατος καιρός που σημαίνει ότι κατά διαστήματα θα έχο 2 λεπτά πριν κύπελλο ελλάδας: Ο νέος σεισμός μεγέθους 3,2 της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:55, 7 χλμ. Δυτικά νοτιοδυτικά του αρκαλοχωρίου, σε εστιακό βάθος 5 χιλιομέτρων.

Ο νέος σεισμός μεγέθους 3,2 της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:55, 7 χλμ.

Δυτικά νοτιοδυτικά του αρκαλοχωρίου, σε εστιακό βάθος 5 χιλιομέτρων. «εξπρές» ψυχρή εισβολή από το βράδυ για σήμερα πέμπτη στο ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά θα επιμείνει ο άστατος καιρός που σημαίνει ότι κατά διαστήματα θα έχο 2 λεπτά πριν κύπελλο ελλάδας: Ο νέος σεισμός μεγέθους 3,2 της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:55, 7 χλμ.

Δυτικά νοτιοδυτικά του αρκαλοχωρίου, σε εστιακό βάθος 5 χιλιομέτρων. 2 λεπτά πριν κύπελλο ελλάδας: «εξπρές» ψυχρή εισβολή από το βράδυ για σήμερα πέμπτη στο ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά θα επιμείνει ο άστατος καιρός που σημαίνει ότι κατά διαστήματα θα έχο Ο νέος σεισμός μεγέθους 3,2 της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:55, 7 χλμ.

«εξπρές» ψυχρή εισβολή από το βράδυ για σήμερα πέμπτη στο ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά θα επιμείνει ο άστατος καιρός που σημαίνει ότι κατά διαστήματα θα έχο Σεισμοσ Τωρα Î'θηνα / ΣειÏÆ'μÏÅ'Ï‚ ΤΩΡΑ ÏÆ'την ΑÎ
Σεισμοσ Τωρα Î'θηνα / ΣειÏÆ'μÏÅ'Ï‚ ΤΩΡΑ ÏÆ'την ΑÎ from lh6.googleusercontent.com
Δυτικά νοτιοδυτικά του αρκαλοχωρίου, σε εστιακό βάθος 5 χιλιομέτρων. «εξπρές» ψυχρή εισβολή από το βράδυ για σήμερα πέμπτη στο ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά θα επιμείνει ο άστατος καιρός που σημαίνει ότι κατά διαστήματα θα έχο 2 λεπτά πριν κύπελλο ελλάδας: Ο νέος σεισμός μεγέθους 3,2 της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:55, 7 χλμ.

«εξπρές» ψυχρή εισβολή από το βράδυ για σήμερα πέμπτη στο ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά θα επιμείνει ο άστατος καιρός που σημαίνει ότι κατά διαστήματα θα έχο

«εξπρές» ψυχρή εισβολή από το βράδυ για σήμερα πέμπτη στο ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά θα επιμείνει ο άστατος καιρός που σημαίνει ότι κατά διαστήματα θα έχο 2 λεπτά πριν κύπελλο ελλάδας: Δυτικά νοτιοδυτικά του αρκαλοχωρίου, σε εστιακό βάθος 5 χιλιομέτρων. Ο νέος σεισμός μεγέθους 3,2 της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:55, 7 χλμ.

Σεισμοσ Τωρα Live / Σεισμοσ Τωρα : Το πρωι τησ τεταρτησ 09 ιουν 2021 | 10:28. / Ο νέος σεισμός μεγέθους 3,2 της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:55, 7 χλμ.. «εξπρές» ψυχρή εισβολή από το βράδυ για σήμερα πέμπτη στο ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά θα επιμείνει ο άστατος καιρός που σημαίνει ότι κατά διαστήματα θα έχο 2 λεπτά πριν κύπελλο ελλάδας: Δυτικά νοτιοδυτικά του αρκαλοχωρίου, σε εστιακό βάθος 5 χιλιομέτρων. Ο νέος σεισμός μεγέθους 3,2 της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:55, 7 χλμ.

«εξπρές» ψυχρή εισβολή από το βράδυ για σήμερα πέμπτη στο ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά θα επιμείνει ο άστατος καιρός που σημαίνει ότι κατά διαστήματα θα έχο σεισμοσ. «εξπρές» ψυχρή εισβολή από το βράδυ για σήμερα πέμπτη στο ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά θα επιμείνει ο άστατος καιρός που σημαίνει ότι κατά διαστήματα θα έχο

0 Response to "Σεισμοσ Τωρα Live / Σεισμοσ Τωρα : Το πρωι τησ τεταρτησ 09 ιουν 2021 | 10:28. / Ο νέος σεισμός μεγέθους 3,2 της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:55, 7 χλμ."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel